Call us

Het huisOver OnsJe komt terecht in het vakantiehuis van Bart, een zeer sociaal persoon, steeds in de weer en in de mood voor plezier. Met zijn drie dochtertjes Ade, Ditte en Fenne en trouwe hond Qubus woont hij op wandelafstand van het Krullennest. De chiro heeft voor altijd hun hart gestolen en ze zijn wekelijks nog steeds in de weer voor de jeugdbeweging. Misschien zit hun liefde voor (gezelschaps)spelletjes er voor iets tussen? Ze hebben (zoals we het in onze streek omschrijven) “geen zittend gat”.

Toen dit huis in hun straat te koop kwam te staan, begonnen Bart zijn ogen te blinken en groeide het idee om er een vakantiewoning van te maken. Bart is ongelooflijk handig. De ideale combinatie om grootse plannen te verwezenlijken.LiggingVakantiewoning Het Krullennest vind je in de Vlaamse Ardennen. We bevinden ons vlak naast de Berendries (gekend van de Ronde van Vlaanderen) in een prachtig heuvelachtig landschap. In St-Maria-Oudenhove, deelgemeente van Zottegem, krioelt het van trage wegen, rust en natuur. Het natuurgebied Boterhoek, het Mijnwerkerspad en de Boembekemolen bevinden zich op wandelafstand.
Uiteraard hebben de omliggende dorpen heel wat in petto voor wandelaars en/of fietsers en is het verkennen van de nabijgelegen steden zeker de moeite waard.

Bereikbaarheid

Klik op onderstaande kaart voor een gedetailleerde routebeschrijving naar vakantiewoning Het Krullennest.KamersIn het vakantiehuis Het Krullennest kan je met 22 personen overnachten. De kamerverdeling is als volgt:

Kelder
Wasmachine en droogkast, strijkgelegenheid
Opslagruimte

Gelijkvloers
Keuken met eethoek
Bar met zithoek
Slaapkamer 1: tweepersoons boxspring + stapelbed, lavabo
Slaapkamer 2: tweepersoons boxspring + 2 stapelbedden, lavabo
Badkamer: douche, dubbele lavabo, bad
Wc
Garage: voor buggy’s en fietsen, hellend vlak voor rolstoelen
Ruim terras met terraswarmer
Tuin (25e) met ruime avontuurlijke speelzone
Fietsvoorzieningen (afspuiten, herstellen,...)


1e Verdieping
Slaapkamer 3: 2 stapelbedden, wellness douche + lavabo
Slaapkamer 4: tweepersoonsboxspring + stapelbed, douche + lavabo
Infraroodcabine met douche
2x wc
TV-hoek
Kinderhoek


2e Verdieping
Slaapkamer 5: tweepersoonsboxspring + 2 eenpersoonsbedden
Badkamer: bad, lavabo, wc


Bekijk rustig het onderstaande grondplan en zoek je ideale bed maar uit…

Gelijkvloers
Eerste verdieping


Tweede verdieping

VoorzieningenEr zijn in het huis heel wat gezellige hoekjes te bespeuren. In de keuken samen kokkerellen, onmiddellijk in verbinding met de eethoek. Iedereen kan meehelpen of je in de gaten houden ;-). Hoe zegt men? Never trust a skinny cook!
De bar staat centraal in de living, tussen de zithoek en het salon: grote open ruimtes zorgen voor sfeer en amusement onder jullie gezelschap. Boven de living bevindt zich de TV-hoek en de kinderruimte: dicht genoeg om de deugenieterij te horen, maar ver genoeg om je voeten niet over lego-blokjes te breken. Er is speelgoed voorzien, samen met strips, gezelschapsspelletjes (zowel voor groot als klein),… Bij niet zo’n mooi wandelweer: geen paniek: er zijn voldoende alternatieven voorradig. Nu we toch het wisselvallige Belgische weer vermelden: voor de grootste moddervarkentjes onder jullie: er is een wasmachine met droogkast ter beschikking.

In de keuken kunnen jullie genieten van al het hedendaagse moderne comfort.
Hoewel samen afwassen een groepsbindende activiteit kan zijn, veronderstellen we dat een vaatwasmachine heel handig is. Verder zijn er twee elektrische ovens, een gaskookfornuis, twee grote koelkasten, diepvriezer, microgolfoven, het nodige bestek, servies, potten en pannen om heerlijke maaltijden te serveren. Geen zin om te koken? Bekijk hier enkele alternatieven…

Onze vakantiewoning heeft heel wat troeven in het huis, maar ook rond het huis. De grote tuin (25 are) heeft een speciaal voor kinderen ingericht speelparadijs. Ik ben trotse vader van drie ravottende kinderen, waardoor we heel goed weten op welke manier kinderen zich graag amuseren. Tijdens de uitleefsessies van je kinderen, kun je ze rustig vanop een afstand nakijken, genietend op het grote terras. Graag wat quality-time met de kinderen? Er zijn verschillende grote spelen ter beschikking (grote domino, mega-twister, …) om je samen met je kinderen te amuseren.

 
edit afsluiten